Bakeri Roleghaugen

Microbakeriet 

Bakeri Roleghaugen er eit lite lokalt microbakeri i Roleghaugen 4 på Stord.

Bakeriet har ein vedfyrt bakaromn frå italia. Den er levert av Aud Vegerstøl

Avgrensa produksjon

Når me fyrer i omnen er det begrensa kor mange brød me kan produsera fordi me steikjer på synkande varme.

Det går 40 brød inn på herten ved fyrste steiking, me steikjer i 3 omgangar; 100 brød er dermed maks produksjonskapasitetet.

Brød fra bakeriet

Vår plan er å baka ærleg, økologisk bakst til lokalbefolkningen på Stord; bakverk som ein kan gle seg til å smaka.

Me har god tid

Me vil bruke god tid; me vil la deigen modne på kjøl i 10 til 16 timar før steik, dette gjer at deigen utviklar særskilt gode og sunne kvalitetar som også smaker betre.

Møteplass for bakarglede

Bakeriet skal vera med å fremje bakarglede og fokus på fersk bakst.

Me ynskjer å vera ein møteplass der både unge og eldre kan treffest for å handla ferske bakevarer.

Følg oss i sosiale medier:

Velkommen til Bakeri Roleghaugen

Kundene våre seier: 

Bakeri Roleghaugen levere fantastisk godt brød!
Kjetil Fyllingen
Matglad